National

Basescu se declara „linistit” si „impacat”

Publicat: 21 dec. 2014
1

Traian Basescu a declarat duminica, invitat in redactia „Evenimentul zilei'”, ca pleaca „linistit” si „impacat” de la Cotroceni, incurajat si de faptul ca ceea ce a fost bun in cele doua mandate ale sale a fost recunoscut public.

„Plec linistit (…) si probabil m-a incurajat in acest sentiment si ceea ce am vazut prin presa in ultimele saptamani. Oricat m-au tavalit, ce era de recunoscut au recunoscut”, a declarat Traian Basescu.

Citeste si EMOTII la predarea mandatului de presedinte. Traian Basescu a SARUTAT steagul la plecarea

El a adaugat ca nu a avut emotii la predarea mandatului si nu ar fi observat ca noul presedinte Klaus Iohannis sa fi avut emotii.

Traian Basescu a mai mentionat ca ar prefera ca oamenii sa-i spuna ‘domnule comandant’ si nu ‘domnule presedinte’, mentionand ca mandatul sau de sef de stat a expirat, dar brevetul de comandant de nava este valabil pana in anul 2016.

Citeste si Udrea: Traian Basescu e prea mare pentru a se inscrie intr-un partid

Basescu a spus ca intentia sa este de a se odihni o perioada, dupa incheierea celor doua mandate.

De la Evenimentul zilei, Traian Basescu a plecat la o berarie in Herastrau, unde Elena Udrea si Partidul Miscarea Populara au organizat o intalnire „intre prieteni”. Fostul presedinte este insotit de sotia sa, Maria.

Comentarii
Adauga un comentariu