Magazin

BAT CLOPOTELE DE NUNTA pentru Cristina Cioran?

Publicat: 11 nov. 2013

De trei ani Cristina Cioran, coprezentatoarea emisiunii „Draga mea, prietena” de la Kanal D traieste o frumoasa poveste de dragoste.

Chiar daca nu au discutat despre o viitoare nunta, toate indiciile indica faptul ca aceasta nu se va lasa mult timp asteptata. Cristina Cioran si iubitul ei, Traian s-au mutat impreuna intr-o casa noua din Snagov.

„Va marturisesc ca nu mi-a luat prea mult timp amenajatul. Intr-o saptamana era totul gata amenajat. Ne place foarte tare locuinta pe care o avem, este o curte mare, este fix pe gustul nostru. Casa are iesire la ponton ceea ce este super pentru ca ne place foarte mult apa, amandurora”, a declarat vedeta de televiziune.

Numai ca, pe langa casa noua, un catel si o pisica, cei doi au in plan si sa dezvolte o afacere impreuna.

„Traian este Capabilities Development Manager, manager de capabilitati la o companie multinationala. Prin programe de training dezvolta capabilitatile angajatilor. Da, putem lucra impreuna pentru ca si eu sunt trainer si chiar avem un proiect impreuna pe care il vom dezvolta in anul 2014. In vorba care spune ca „nu e bine sa amesteci dragostea cu afacerile” nu cred foarte tare pentru ca nu sunt de parere ca aceste aspect se exclude reciproc.

Atata timp cat te comport ca un profesionist la locul de munca, in afacerea respectiva, nu vad de ce ar incurca faptul ca te vezi cu persoana respectiva atat acasa cat si la birou”, a ma dezvaluit Cristina intr-un interviu pentru protvmagazin.ro.loading...

Adauga un comentariu