Actualitate

Bataia de joc a companiei E.ON continua! Mii de clienti au fost lasati fara curent electric

Publicat: 14 oct. 2016
Compania germana de distributie a energiei electrice E.ON, continua sa dea dovada de lipsa de respect fata de clientii sai. Foarte multi dintre ieseni reclama in mod constant serviciile dezastruoase pe care acestia le presteaza, solutionand problemele abia la cateva ore dupa ce au fost sesizati, de cele mai multe ori deplasandu-se la fata locului doar pentru a efectua verificari, chiar daca este necesara remedierea unei situatii grave survenita la reteaua de distributie a curentului electric. 

Citeste si: Cum incarca E.ON Romania in mod nejustificat facturile: Milioane de euro incasate abuziv de la clienti

Astfel, pe adresa de e-mail a redactiei BUNA ZIUA IASI am primit cateva mesaje, prin care cititorii ne demonstreaza dezinteresul companiei E.ON fata de clientii sai. Una dintre situatii s-a petrecut in zona Podul de Fier, pe bulevardul C. A. Rosetti, acolo unde o pana de curent a lasat zeci de familii intr-o bezna totala. Inca de la ora 21:00, cand s-a produs pana de curent, localnicii au apelat de nenumarate ori la compania E.ON pentru a trimite un echipaj de interventie, insa fara nici un rezultat. Aparent, avaria s-ar fi produs in curtea Scolii Spectrum, acolo unde au avut loc lucrari la terenul de sport al scolii iar muncitorii au reusit sa distruga instalatia electrica. In aceeasi zona, cu o zi inainte, o alta pana de curent s-a mai produs in jurul orei 16:00, angajatii E.ON intervenind abia dupa doua ore.

Citeste si: SCANDALOS! Dovada ca la E.ON platesti fara sa consumi nimic. Clienti furati cu acte in regula. Si tu poti fi victima lor! FOTO, VIDEO

„Baiatul nostru are copil mic de 8 luni, iar aseara la ora intreruperii curentului tocmai faceau baie copilului. Ca sa nu mai spunem ca centralele nu functioneaza si este cumplit de frig. Conform contractelor incheiate cu E.ON o avarie din mediul urban trebuie remediata in maxim 8 ore”, relateaza o localnica.

Citeste si: Iesenii sunt BATJOCORITI de compania E.On! Cozi infernale ca pe vremea lui CEAUSESCU

O situatie similara s-a petrecut si in Satul Poieni – Schitu Duca, unde localnicii au ramas fara electricitate de mai bine de 24 de ore. Problema a fost cauzata de un copac, care din cauza ploilor si a vanturilor puternice, a cazut peste niste cabluri electrice din zona scolii. Cei din zona au apelat la compania E.ON pentru a interveni la situatie, dar acestia s-au deplasat dupa cateva ore bune si nenumarate sesizari, doar ca sa constate problema si sa plece. 


loading...

Comentarii
 • Ma intreb de cativa ani, oare cei de la e-on au o intelegere cu anumite societati care fabrica si vand electrocasnice? De ce in mod regulat, cam o data pe luna la aceiasi ora in fiecare cartier prin rotatie, intrerup curentul timp de 3-5 secunde , astfel incat sa-ti strice frigiderul, centrala de apartament,etc. Unde mai pui ca la reconectare uneori iti vin vreo 400 volti. Mie mi-a carbonizat in doua randuri televizoarele si dvd-ul , iar frigiderul de 4 ori. In 2016, pana acum, au fost pe strada mea cel putin 10 intreruperi (atatea am numarat fiind acasa). Ce rost au aceste intreruperi? La deranjamente auzi acelasi raspuns, de 15 ani incoace : se fac manevre in zona!

 • Toate firmele de distributie si furnizare din Romania lucreaz dupa legislatia Agentiei nationale de reglementare a energiei adica A.N.R.E.
  Citeste contractul de furnizare sau pe spate facturi!!
  De pe site-ul ANRE :
  5. Continuitatea în alimentarea cu energie electrică
  a) Intreruperi accidentale
  Operatorul asigură sosirea echipei de intervenţie în minimum de timp după anunţarea, de către utilizator, a întreruperii în alimentare, astfel încât restabilirea alimentării, din momentul anunţării, după o întrerupere neplanificată, să se realizeze în maximum:
  1. 12 ore pentru mediul urban, în condiţii normale de vreme;
  2. 24 de ore pentru mediul rural, în condiţii normale de vreme;
  3. 72 de ore pentru mediul urban sau rural, în condiţii meteorologice deosebite.

  Deci,doua ore?? sunteti fericiti!!! Chiar sunteti alintati!!

 • E-off face eforturi sa ofere servicii..
  Pana de curent e gratis, dar o veti regasi pe urmatoarea factura.
  Daca nu platiti va taiem curentul !
  Apoi rebransare. Mai facem si noi un ban…

Adauga un comentariu