Actualitate

Bataie ca-n codru in apropiere de Gara. Cum au incercat huliganii sa pacaleasca politia – VIDEO

Publicat: 26 feb. 2014
Opt tineri si-au inceput ziua cu o bataie zdravana, incidentul petrecandu-se in apropiere de Gara. Acestia se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, au inceput sa faca scandal si de aici pana la a-si imparti pumni si picioare nu a mai fost decat un pas. Iesenii nu au apucat sa se racoreasca prea bine, intrucat in zona a aparut o patrula de politie
Totul a inceput la ora 3:30, cand camerele de supraveghere ale Politiei Locale au surprins grupul care consuma bauturi alcoolice. Ajunsi la fata locului, politistii au constat ca unul dintre tineri, Ionut Frasila, din Stolniceni Prajescu, îsi satisfacea necesitatile fiziologice in public, acesta fiind amendat cu 200 de lei. Un al doilea tanar a refuzat sa-si declare identitatea, motiv pentru care a fost dus la sediul politiei si amendat cu 400 de lei.
Tinerii au revenit in zona Garii, acestia incepand sa se certe si sa se bata. Politistii locali au revenit in zona, insa la vederea patrulei tinerii s-au urcat in aceeasi masina, incercand sa se faca nevazuti. Politistii i-au oprit insa si au dat o noua serie de amenzi, potrivit newspascani.ro.


loading...

Adauga un comentariu