National

Bataie cu sabii in fata sediului IPJ. Doi tineri, INJUNGHIATI

Publicat: 05 iul. 2015

Mai multe persoane s-au incaierat la iesirea dintr-un club de manele, chiar in fata sediului Inspectoratului Judetean de Politie Timis, duminica, pe Bulevardul Take Ionescu din Timisoara.

Scandalul a izbucnit dupa ce mai multe persoane au iesit de la un club de manele, localizat in complexul Dracula, din Timisoara. Doi tineri au fost urmariti de sase agresori, fiind calcati in picioare si loviti cu parii. Bataia s-a extins, in urma acesteia rezultand mai multe victime. Doua dintre victime au fost ranite grav, una fiind gasita cu o sabie infipta in craniu, iar cea de-a doua a fost lovita cu o sabie in piept. Cei doi tineri au fost transportati de urgenta la spital, pentru ingrijiri medicale.

Pentru aplanarea conflictului a fost necesara interventia mascatilor de la IPJ Timis, cea a Jandarmeriei, a echipajelor de la Rutiera, dar si a fortelor de interventie de la Politia Locala, care au reusit sa prinda o parte dintre persoanele implicate in scandal. Doua persoane, victime in acest scandal, au fost duse la audieri la sediul IPJ Timis.loading...

Comentarii
  • Prea multa violență ! Legile sunt permisive și foarte proaste. Legea 61/1991 R nu mai are nici o eficiență. Dacă erau ei în altă țară nu mai făceau așa ceva! Aici în România își permit orice!

Adauga un comentariu