Stiri si curiozitati

Bataie de joc. Ce spune PSD dupa ce Dancila a refuzat sa transmita un mesaj victimelor de la Colectiv

Publicat: 31 oct. 2018
3

Senatorul PSD Lavinia Craioveanu sustine ca premierul Viorica Dancila nu a auzit intrebarea adresata de jurnalisti privind comemorarea a 3 ani de la tragedia din Colectiv. Dancila a facut in aceasta dimineata declaratii de presa referitoare la subiecte legate de UE, dar a plecat cand jurnalistii au intrebat-o daca are un mesaj pentru victimele de la Colectiv.

Premierul Dancila este o doamna care, asa cum o cunosc eu, da dovada intotdeauna de empatie si e aproape de toti cei din jur. Probabil ca nici nu a auzit intrebarea. Era la o conferinta de rang inalt, cu foarte multi invitati din UE. Sunt convinsa ca Viorica Dancila, asa cum a transmis din comunicatul de presa, eu pot sa va asigur ca este alaturi de cei care au ramas in urma victimelor de la Colectiv si ca face foarte multe ca aceste evenimente sa nu se mai intample”, a declarat Craioveanu, citata de Digi24.

La cateva ore dupa ce presa a scris ca Dancila a refuzat sa transmita un mesaj legat de victimele de la Colectiv, Guvernul a transmis presei, la ora 14:33, un comunicat scurt, sec adresat de prim-ministru victimelor #Colectiv.

Adauga un comentariu