National

Bataie de joc pe banii romanilor! O agentie de turism si-a anuntat clientii printr-un email ca intra in insolventa si ca nu le va onora vacantele cumparate

Publicat: 16 aug. 2016
1

Vacantele turistilor romani au o mie de sanse sa fie ruinate. Dupa mai multe patanii cu conditii mizere de cazare si mancare expirata, se pare ca unii nu mai au nici macar sansa sa ajunga in vacanta.

Mai exact, este vorba despre un turist care si-a rezervat o vacanta prin agentia Genius Travel si care a fost notificat prin intermediul unui e-mail ca vacanta urmeaza sa ii fie anulata pentru ca firma intra in insolventa.

“Relativ la pachetele turistice achizitionate de dumneavoastra va anuntam ca incepand din 16.08.2016, societatea Genius Travel se afla in stare de insolventa de fapt, urmand ca pana la data de 19.08.2016 sa depunem la Tribunalul Bucuresti o cerere de deschidere a procedurii insolventei. Sumele platite de dumnevoastra vor fi inscrise in listele cu creditori ale societatii si veti fi citat ulterior de catre administratorul judiciar, pentru a va inscrie la masa credala. Totodata, va rugam sa nu mai efectuati calatoria aferenta pachetului turistic pentru ca aceasta nu a mai putut fi platita din motivele descrise mai sus. Ne cerem scuze pentru situatia creata!”, este email-ul trimis de agentia de turism Genius Travel unui client care a cumparat o vacanta in Bulgaria pentru luna august.

Adauga un comentariu