National

Bataie in clubul Incanto

Publicat: 10 feb. 2009

Dupa scandalul izbucnit la sfarsitul anului trecut in clubul Relaxa, unde cativa tineri au incendiat o usa si l-au agresat pe patronul localului, duminica noaptea, un alt club a fost tinta smecherilor din Pascani. Este vorba despre clubul Incanto.

Potrivit politistilor, pascaneanul Cristinel L. se afla la o masa, cand a venit Constantin F., care, fara prea multe explicatii, i-a cerut sa-i achite consumatia. Pentru a fi mai convingator, Constantin se pare ca i-a tras si un pumn in fata. Fiind alertata Politia, imediat la fata locului a sosit o patrula care l-a amendat pe agresor cu suma de 200 lei. „Cei doi se aflau in club. La un moment dat, se pare ca un tanar i-a cerut celuilalt sa-i achite consumatia pe care a facut-o in local. Fiind refuzat, tanarul nu a stat prea mult pe ganduri si i-a aplicat un pumn in fata. Pentru fapta sa, agresorul a fost amendat cu suma de 200 lei”, a spus comisarul Mihai Nacuta, seful Politiei Municipale din Pascani.

Un alt scandal a avut loc ieri in comuna Ciohorani. Potrivit politistilor, un barbat si-a lovit fiul cu toporul. In urma unor neintelegeri mai vechi, Mircea A., in varsta de 49 ani, s-a luat la cearta cu fiul sau, Liviu, de 24 ani. Suparat pe fiul sau, tatal a luat un topor in mana si si-a lovit fiul peste membre. Din cauza leziunilor pe care le avea, tanarul a fost transportat la Spitalul Municipal din Pascani pentru ingrijiri medicale. In acest timp, Politia a intocmit un dosar penal pe numele agresorului.loading...

Adauga un comentariu