National

Bătaie între elevi, la Cluj. O fetiţă, în vârstă de 11 ani, lovită în repetate rânduri de doi colegi

Publicat: 28 oct. 2020
copilă minoră bătută de alți colegi la o școală din Cluj
Fetită agresată fizic la Cluj

O elevă, în vârstă de doar 11 ani, din Cluj, a fost bătută în repetate rânduri de doi colegi mai mari. Ultima „corecţie” aplicată de colegii săi a fost una cruntă, de poliţiştii secţiei 7 din Cluj s-au autosesizat.

O fetiță de 11 ani a fost bătută violent de doi băieți, într-o unitate de învăţământ din Cluj. Agresorii sunt colegi mai mari de-ai copilei.

Mama fetiţei agresate precizează că nu este pentru prima oară când băieții în vârstă de 12, respectiv 13 ani îi lovesc fiica. De asemenea, mama menţionează că cei doi copii au serioase probleme de comportament.

Potrivit mai multor declaraţii cei doi băieți au intrat în clasa elevei și au început să lovească copii, la întâmplare fără niciun motiv. În urma mutării scandalului pe holul școlii, nici fetiţa de 11 ani nu a scăpat să devină victima celor doi elevi. Conform spuselor mamei, fetiţa s-a ales cu mai multe julituri și vânătăi pe brațe în momentul în care aceasta încerca să se apere.

Din nefericire, nu este prima dată când aceste lucruri se întâmpla şi fetiţa ajunge pe mâinile celor doi. Cu şapte zile înainte de incident, eleva s-a ales cu piciorul vânăt și cu telefonul mobil stricat în urma unei agresiuni similare.

În urma articolelor apărute în presa locală din Cluj, polițiștii secției 7 s-au autosesizat de urgenţă cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe. Cercetările în acest caz continua pentru a fi stabilite cauzele producerii incidentelor şi sancţiunilor prevăzute.

Fetită supusă la umilințe greu de imaginat

În data de 5 septembrie 2020, o fetitță în vârstă de 13 ani din orașul Târgu Jiu a fost bătută crunt de patru copile, în vreme ce un tânăr a considerat de cuviință că trebuie imortalizat momentul crunt.

În videoclip, se poate observa cum după ce este interpelată cu anumite sintagme incomode și o obligă să reproducă ce fetele menționează, tânăra este lovită fără milă peste chip. La un moment dat, aceasta a fost nevoită să stea în genunchi la ordinele lor, iar celelalte fete o trag de păr, o lovesc, utilizând un limbaj trivial ce nu poate fi reprodus.

Persoana care filmează își arată uimirea asupra faptului că fata nu plânge, în ciuda loviturilor puternice primite. Întregul moment are loc în spațiul public. În speță a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), a discutat la acel moment despre cazul minorei bătute și umilite. Dumitru Coarnă a menționat că este șocat de imaginile văzute, precizând că a dat imaginile colegilor de la Târgu Jiu pentru a efectua cercetări.

„Am văzut imaginile. Nu credeam vreodată că se poate întâmpla așa ceva în România! Sunt șocat! Vorbim de copii care, în următorii ani, vor conduce această țară. Ori această atitudine nu inspiră încredere nimănui. Fete extrem de tinere, copile chiar, să lovească cu atâta degajare. E peste puterile mele de a înțelege! Am transmis filmarea colegilor de la Târgu Jiu. M-au asigurat că vor desfășura toate acțiunile pe care legea le permite pentru a soluționa acest caz”, a declarat Dumitru Coarnă.

Adauga un comentariu