Economic Local

Bataie intre firme pentru un contract de 230.000 de euro. Vor sa realizeze canalizarea spre Aeroportul Iasi

Publicat: 16 mai 2019
1

In urma cu o saptamana, Apavital SA, societatea de apa-canal, a demarat o licitatie pentru extinderea retelei de canalizare in zona Aeroportului International Iasi.

Procedura are o prevedere bugetara de 1.075.612 lei, fara TVA, adica 230.000 euro. Se vor realiza un colector de 1,8 kilometri, 33 de camine de vizitare si 7 camine de rupere de panta.

La procedura s-au inscris Tehnoterm SRL si Asocierea Atopum Invest SRL – Green Line Construct SRL – Sava Serv Construct SRL. Comisia de evaluare va alege oferta cu pretul cel mai scazut. Totodata, Apavital a demarat alta licitatie pentru realizarea unor lucrari de refacere a sistemului rutier ca urmare a interventiilor impuse de avariile ce apar la retelele de apa-canal si inlocuiri de tronsoane.

Prevederea bugetara a procedurii este de 1.199.000 lei, fara TVA, adica 255.000 euro. La procedura s-a inscris o singura societate: Citadin SA, firma de asfaltari a Primariei Iasi.

"Refacerea imbracamintii asfaltice consta in executia de catre prestator a urmatoarelor operatii: deplasarea muncitorilor in zonele de lucru, semnalizarea rutiera a amplasamentului, decaparea gropilor – se va face numai dupa incadrarea lor intr-o forma geometrica regulata si taierea conturului cu masina de taiat rosturi. Executantul are obligatia de a executa lucrarile de asfaltare in aceeasi zi in care a efectuat operatia de decapare a imbracamintei, iar materialele rezultate din decapari vor fi evacuate din zona de lucru imediat ce s-a finalizat asfaltarea", se arata in caietul de sarcini. Suprafata vizata este de peste 6.000 metri patrati.

 

Comentarii
  • Propun montarea canalizarii pe axul strazii ca pe str. Moara de vant si atunci sa vad eu cum mai ajungem la Halta Iasi timp de 2-3 ani cat dureaza lucrarile.

Adauga un comentariu