International

Bătaie mai ceva ca în filme, între români, în Aeroportul Luton: S-a lăsat cu arestări – VIDEO

Publicat: 15 mai 2021
bătaie între români în Aeroport
Mai mulți români s-au bătut în Aeroportul Luton

Un conflict violent a avut loc între mai mulți cetățeni români pe aeroportul din Lutton. Bărbaţii au fost filmaţi în timp ce îşi împărţeau pumni între scaune, în zona de aşteptare, moment în care toţi cei din jur au început să se panicheze şi să ţipe, iar unii chiar s-au implicat în bătaie.

Clipul video postat pe rețelele sociale arată mai multe pete de sânge pe podeaua aeroportului. Cel puțin zece persoane au fost implicate în scenele violente.

Bărbaţii care se băteau erau încurajaţi de mai multe femei, care strigau fără încetare „dă-i, dă-i”, iar la un moment dat, unul dintre ei a primit un pumn devastator în faţă, căzând instaneu la pământ, agresorul urlând „mort!” după ce l-a făcut knock-out pe oponentul său. Imaginile au fost filmate de un alt român, care privea şi comenta incidentul.

Zeci de români s-au bătut în Aeroportul Luton

„Suntem șocați și întristați de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranță zero față de violență. Dorim să ne cerem scuze pentru pasagerilor pentru disconfortul creat”, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului pentru The Independent:

Poliția din Bedfordshire a declarat că investighează incidentul..

„Poliția a fost informată despre o încăierare general la Aeroportul Luton din Londra. Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate și rămân în custodia poliției pentru audieri”, a spus un purtător de cuvânt.

Comentarii
Adauga un comentariu