Economic Local

Bataie totala de joc la adresa iesenilor. Compania E.ON isi face de cap pe banii consumatorilor. Mai multi ieseni s-au trezit cu surprize neplacute

Publicat: 03 oct. 2019
1

@ O noua situatie scandaloasa, girata de catre una din marile societati comerciale ce detin monopol pe serviciile oferite consumatorilor @ Compania E.ON Energie a ajuns sa nu isi mai respecte clientii, ci taman invers @ Mai multi ieseni s-au trezit cu presiuni din partea furnizorului. pentru achitarea consumului de energie in niste conditii incredibile

Situatie de-a dreptul scandaloasa care a cuprins unul din marii furnizori de servicii ce activeaza si in zona Iasului. Compania de electricitate E.ON Energie a ajuns sa faca presiuni asupra unor consumatori, pentru ca acestia sa-si achite facturile, fara insa a-i informa inainte de suma pe care oamenii trebuie sa o plateasca.

Mai multi ieseni s-au aratat revoltati de situatia aparuta, dupa ce s-au trezit cu preaviz de plata si cu riscul de a fi deconectati de la serviciile de electricitate. Asta in conditiile in care nu au primit initial factura pentru consumul de energie electrica, asa cum ar fi trebuit.

"Este total inacceptabil acest lucru. Pai cum sa ma trezesc cu preaviz de plata si cu presiunea ca voi fi deconectat de la serviciile de electricitate in conditiile in care nici macar nu am primit vreo factura initiala de la ei pentru ceea ce am consumat? Culmea, cand i-am intrebat, au ridicat din umeri, fara sa dea vreo explicatie logica. Eu, daca nu platesc, sunt taxat imediat si amenintat cu sistarea energiei electrice. Nu este pentru prima oara cand se intampla acest lucru, faptul ca uita sa emita facturile devine deja un obicei. Insa nu cred ca este normal ca tot eu sa ma trezesc cu preaviz de plata in conditiile in care nici nu am vazut vreo factura", a spus Ionel, un iesean din zona Dacia.

Vezi si: Prapad provocat de E.ON, ieri dupa-amiaza, in Iasi: zeci de mii de cetateni si agenti economici au fost paralizati de intreruperile neanuntate

Cazul este total neplacut pentru consumatorii din municipiul Iasi, asta pentru ca nu doar o data s-a intamplat ca furnizorul de electricitate sa ameninte cu sistarea serviciului pentru neplata, fara a emite si factura. Mai grav este faptul ca pun oamenii pe drumuri, intr-un stres continuu, pentru ca acestia sa plateasca rapid energia electrica.

In acest caz, autoritatile iesene ar trebui sa ia masuri si sa ceara la randul lor explicatii pentru ceea ce face E.ON in municipiu si in judet. Au fost sedinte pe aceasta tema la Prefectura, de exemplu, fara insa vreun rezultat. Cei de la E.ON, insa, nu dau doi bani pe ceea ce spun autoritatile iesene si continua sa faca ce vor pe banii consumatorilor. Cu toate acestea, autoritatile nu ar trebui sa doarma, ci sa ia masuri si sa treaca chiar la amendarea furnizorului pentru ca astfel de situatii sa nu se mai intample.

Comentarii
  • Eon te arde! Eon incompetent! Le sare siguranta de 2 ori pe zi! Poc poc! Se invart utilajele 380 in sens invers! Eon penal si spagar! Chirica spagar! Amantlacuri si incompetenti la reparat! Eon corporatist m uist!

Adauga un comentariu