Economic Local

Bataile se tin lant. Inca un iesean a fost transportat la spital

Publicat: 13 mai 2019
1

Un tanar din Iasi a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent. Din informatiile care au aparut, se pare ca barbatul a fost batut de mai multe persoane. Totodata, se pare ca intreg conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool.

Vezi si: EXCLUSIV! Un tanar de 23 de ani din Iasi a murit intr-un cumplit accident rutier! S-a urcat la volan fara permis si a intrat in plin intr-un copac

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un tanar din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca acesta a fost implicat intr-un conflict violent, fiind policontuzionat prin agresiune fizica. Pacientul prezenta mai multe contuzii si a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral si traumatism toraco-abdominal. Pacientul a beneficiat de ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.
Adauga un comentariu