National

Batalie intre cartiere din Pascani

Publicat: 15 apr. 1999
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:1831;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•”Bastilia” cistiga pentru a treia oara

In urma cu doua zile, tinerii din trupa „Bastilia” au avut programata o incaierare cu trupa din Broklyn, din zona din vale a municipiului Pascani.

In centrul orasului s-au adunat circa 50 de indivizi din vestita gasca „Bastilia” (nume provenit de la depravatul cartier unde locuiesc majoritatea componentilor acestei trupe) si peste 60 de tineri din tabara celor din Broklyn. Componentii din ambele tabere aveau asupra lor lanturi si bite, dar din fericire lupta nu a mai avut loc.

Practic, cei din Broklyn au luat-o la fuga cind si-au dat seama ca adversarii lor sint mai bine inarmati si pregatiti. Vazind ca dau bir cu fugitii, invingatorii strigau in gura mare dupa acestia „lasii!”, dar nimeni nu si-a „permis” sa-i „deranjeze”, desi la citeva sute de metri se afla o patrula de gardieni publici si o patrula de politie. „Ei au dorit sa-si ia revansa de la noi si noi le-am acordat-o, dar au pierdut din nou. Ne vom intilni iarasi simbata seara in acelasi loc”, ne-a declarat liderul grupului „Bastilia”, poreclit „Schiopu'”. 

Tags:
Adauga un comentariu