Social

Bataus arestat in sala de judecata, dupa ce si-a amenintat victima

Publicat: 02 mart. 2014

Caz rar intalnit la Judecatoria din Pascani. Un barbat, acuzat ca si-a batut sotia de nenumarate ori, a fost arestat ieri, in timp ce se afla in sala de judecata. Agresorul, Mihai Gheorghica, si-a amenintat sotia si persoanele chemate ca martori de victima, chiar in fata magistratilor.

Evenimentul s-a intamplat la cel de-al doilea termen dat de judecatori. Pentru fapta sa, pascaneanul a fost ridicat de politisti si dusi in arestul IPJ Iasi.

Mentionam ca pascaneanul si-a batut sotia in nenumarate randuri dupa ce se imbata. A devenit din ce in ce mai violent iar la sfarsitul anului trecut si-a lovit atat de tare victima incat a ajuns pe patul de spital cu splina rupta. In urma unei interventii chirurgicale, organul a fost scos.

Potrivit politistilor majoritatea femeilor care sunt agresate isi retrag plangerile, acesta fiind unul dintre putinele cazuri in care sotul victimei a ajuns in instanta. Legea protejeaza victimele violentei domestice de agresori, prin ordin de protectie, amenzi si chiar inchisoare.

Mentionam ca potrivit specialistilor, in Romania in fiecare minut doua femei sunt batute, iar in ultimii cinci ani, peste 320 au fost ucise, scrie ziarulorizont.info.loading...

Adauga un comentariu