Local

Batausul Mircea Manolache loveste din nou! Circ in toata regula dupa ce a fost tras pe dreapta de politisti! A cautat scuze ca sa scape de amenda!

Publicat: 04 sept. 2019
1

@ Patronul fimei de taximetrie Parma a dat in judecata Rutiera @ Iritat ca a primit o amenda de 2.900 de lei, Mircea Manolache le cere magistratilor sa anuleze procesul-verbal @ El a fost tras pe dreapta de un agent de la Biroul Rutier, care a constatat ca ar fi avut folii neomologate pe autoturismul marca Audi, pe care il conducea

Un controversat afacerist si politician iesean a decis sa dea in judecata Politia Rutiera. Astfel, consilierul judetean, presedintele UNPR Iasi si patron de firma de taximetrie, Mircea Manolache, le cere magistratilor din cadrul Judecatoriei Iasi sa dispuna anularea unui proces-verbal intocmit de Rutiera. Afaceristul in varsta de 48 de ani a mers cu jalba-n protap la magistrati dupa ce a fost sanctionat.

Mai exact, pe data de 13 iunie 2019, in jurul orei 20:15, acesta se deplasa pe strada Elena Doamna, la volanul unui autoturism marca Audi, dinspre bulevardul Tudor Vladimirescu, catre Hotel Hampton. La un moment dat, el a fost tras pe dreapta de catre un agent constatator din cadrul Biroului Rutier Iasi. Afaceristul-politician l-a luat la intrebari pe politist, nedumerit fiind de ce a fost oprit, iar agentul i-ar fi spus ca vrea sa il testeze cu aparatul etilotest. Reclamantul a mai povestit ca a fost testat, iar rezultatul a fost "zero alcool".

Vezi si: Exploziv! Procurorii ieseni l-au executat pe batausul Mircea Manolache! Trimis in judecata, dupa ce a agresat o femeie! Poate ajunge la puscarie pentru cinci ani

"Asa sunt din fabricatie…"

De asemenea, agentul l-ar fi anuntat ca are folii neomologate pe geamurile de la portierele din fata, motiv pentru care omul legii a si dispus sanctionarea afaceristului cu suma de 2.900 de lei si prin retinerea certificatului de inmatriculare.
Aici, reclamantul incepe sa se contrazica in afirmatii, sustinand initial ca abia cumparase bolidul, dupa care aratand ca, de fapt, masina fusese condusa anterior si de fiul sau.

"I-am explicat (politistului – n.r.) ca abia cumparasem masina si ca vanzatorul mi-a prezentat autorizatia pentru foliile geamurilor din spate, iar pentru geamurile din fata, mi-a spus ca asa sunt din fabricatie. Inainte cu aproximativ o saptamana, acelasi agent a oprit acest autoturism, dar care era condus atunci de fiul meu. Sesizand aceeasi problema a geamurilor foliate, fiul meu i-a spus acelasi lucru, pe care l-a inteles si nu a dat nicio sanctiune", s-a jeluit Mircea Manolache.  

Vezi si: Exclusiv! Batausul Mircea Manolache, audiat ieri la Politie pentru ca a batut o femeie si apoi a sters imaginile video! Venirea UBER la Iasi l-a scos din minti

Acum, patronul de la Parma vrea ca judecatorii sa anuleze procesul-verbal de contraventie si, implicit, sa il scuteasca de la plata amenzii si sa dispuna restituirea certificatului de inmatriculare. Afaceristul spune ca, de fapt, masina nu ar avea folii pe geamurile de la portierele din fata, ci ca asa ar avea culoarea din fabricatie. Acum, urmeaza ca Judecatoria Iasi sa stabileasca primul termen al procesului, dupa care magistratii vor asculta ce au de spus si cei de la Rutiera, pentru a putea lua o decizie in acest caz.

Amintim ca, in urma cu cateva luni, Mircea Manolache a fost trimis in judecata de catre procurorii ieseni, el fiind acuzat ca ar fi batut o femeie.

Comentarii
Adauga un comentariu