Magazin

Bateria de la telefon nu mai tine? Uite ce poti sa-i faci!

Publicat: 08 ian. 2015
Multi oameni tanjesc dupa autonomia oferita de telefoanele clasice. Smartphone-urile abia daca rezista o zi, dar ce faci daca nu mai tine bateria la telefon nici macar atat?
Daca nu mai tine bateria la telefon, inseamna ca acumulatorul are una sau mai multe probleme. De cele mai multe ori, autonomia scade odata atingerea numarului de cicluri de reincarcare, dar exista si alte probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de smartphone-uri.
Am cautat pe Internet si am gasit cateva sfaturi si trucuri care va vor ajuta in cazul in care nu mai tine bateria la telefon, dar si cateva metode de a va tine acumulatorul in stare buna cat mai mult timp.
Dar nu in orice fel. Pentru a reda viata unei baterii care se descarca prea repede, unele persoane recomanda descarcarea completa a ei. Asta inseamna ca va trebui sa fortezi deschiderea telefonului pana cand acesta nu mai porneste deloc, pentru a goli acumulatorul de vlaga. Apoi, dispozitivul trebuie lasat la incarcat cel putin doua zile si aprins abia apoi. Metoda ar trebui sa functioneze cu orice tip dispozitiv, cat timp acest functioneaza cu o baterie de tip litiu-ion.
Sursa: playtech.ro 


loading...

Adauga un comentariu