Magazin

„Batman” a vizitat victimele masacrului din Colorado – FOTO

Publicat: 25 iul. 2012
Christian Bale, cel care joaca rolul lui Batman in filmul „The Dark Knight Rises” a vizitat la spital victimele masacrului care a avut loc in Aurora, Colorado
Actorul in varsta de 38 de ani a petrecut doua ore si jumatate in centrul medical din Aurora, vizitand cinci persoane care au fost ranite in timpul atacului armat care a avut loc la premiera filmului „The Dark Knight Rises”. Reamintim ca 12 persoane au murit si alte 58 au fost ranite dupa ce James Holmes a intrat intr-un cinematograf si a deschis focul asupra spectatorilor. 
Christian Bale a fost insotit de sotia lui, Sibi Blazic. Cei doi s-au intanit si cu mai multi medici si politisti care au intervenit imediat dupa apelul la numarul de urgenta. Acestia au fost si la altarul improvizat de familiile celor care au murit, unde au depus un buchet de flori.
„Pacvientii au fost foarte fericiti ca l-au vazut. A facut un gest cu adevarat impresionant”, a declarat Bill Voloch, presedintele centrului medical din Aurora. Comentarii
  • Ma bucur sa vad astfel d oameni kr coboara d p un piedestal pe kr ii urcam tot noi ,si arata ca intradevar isi merita toata stima si respectul .Bravo est un adevarat”batman”.

Adauga un comentariu