Eveniment-Social

Batran din Vaslui, transportat de urgenta la Iasi! A suferit un grav accident

Publicat: 19 mai 2019
1

La finalul saptamanii, un barbat din judetul Vaslui a fost transportat de urgenta la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi, dupa ce a suferit un accident in urma caruia s-a ales cu mai multe traumatisme si fracturi. Batranul, in varsta de 73 de ani, a cazut de la o inaltime de aproximativ patru metri si a suferit mai multe fracturi costale.

Vezi si: Alerta! Aceste substante, produse de chimisti amatori, pot fi fatale! Piata drogurilor din Iasi este plina de astfel de capcane

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 73 de ani, din judetul Vaslui, localitatea Husi. Pacientul a suferit o cadere de la inaltime, de la aproximativ patru metri, si a avut nevoie de ingrijiri medicale de specialitate. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral, traumatism la nivelul gleznei stangi si fracturi costale. Pacientul a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat la Chirurgie Toracica pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

 

Adauga un comentariu