Local

Batran lovit de masina, transportat de urgenta la spital

Publicat: 19 mai 2019
1

Un batran din Iasi a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, in calitate de pieton. Acesta a fost transportat de urgenta la spital, fiind diagnosticat cu mai multe contuzii, dar si cu o fractura la nivelul piciorului stang.

Vezi si: Alerta! Aceste substante, produse de chimisti amatori, pot fi fatale! Piata drogurilor din Iasi este plina de astfel de capcane

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 78 de ani, din Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca pacientul era policontuzionat, prin accident rutier. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acesta a fost acrosat de un autoturism in timp ce incerca sa traverseze strada. Pacientul a fost diagnosticat cu fractura la nivelul tibiei stangi si a fost internat la Ortopedie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.                   

Adauga un comentariu