Eveniment-Social

Batran zdrobit de prabusirea unui zid

Publicat: 09 feb. 1999

Ioan David, 72 ani, din satul Horlesti, comuna Voinesti, a fost la un pas de moarte, dupa ce un zid s-a prabusit peste el. In urma groaznicului accident, survenit ieri, batranul a fost practic zdrobit de sutele de kilograme de moloz care l-au acoperit.

Preluat in timp util de catre Serviciul de Ambulanta, batranul a fost internat in stare de soc traumatic la Clinica ATI de la Spitalul de Urgenta. In urma investigatiilor de specialitate, medicii au constatat ca Ioan David avea rupte aprope toate oasele. Radiografiile au pus in evidenta fractura bazinului, fracturi toracice si costale precum si fracturi ale mainii drepte.

Pacientul a fost supus unui tratament intensiv de refacere si sustinere a functiilor vitale. Ametit si socat de cele intamplate, batranul nici nu a mai avut puterea sa povesteasca ce i s-a intimplat. Ieri seara, cadrele medicale au precizat ca Ioan David era constient, insa starea starea sa se mentinea critica. Potrivit acelorasi surse, refacerea batranului ramane inca incerta, datorita varstei inaintate a pacientului si a gravitatii traumatismelor suferite.loading...

Adauga un comentariu