International

Batrana din Italia maltratata de doua ingrijitoare romance. Video socant – foto

Publicat: 05 dec. 2015

Legata de scaun. Constransa sa tina gura inchisa. Intoarsa cu violenta in pat. Sunt dramatice imaginile relelor tratamente suferite de o batrana din Roccamena (Palermo), relateaza gazetaromaneasca.com.

Doua femei, de nationalitate romana, trebuiau sa o ingrijeasca si in schimb au ajuns sa fie judecate pentru rele tratamente agravate de cruzime si sechestrare de persoana. Imaginile au fost facute publice si au fost vizionate de judecatori.

„Sunt imagini puternice, insa divulgarea este singura modalitate pentru a evita ca altcineva sa sufere acelasi tratament – a explicat avocatul Stefano Giordano care asista familia femeii constituita parte civila. Iata de ce asistatii mei au permis publicarea fara filtre”.

Inregistrarea video face parte din dosarul de judecata. Mirela Getuta Leu, de 36 de ani, si Maria Verbceanu, de 51, au cerut un acord judiciar pentru doi ani de inchisoare cu suspendarea pedepsei. Procurorul de la Procuratura din Termini Imerese, Guido Schininà, a acceptat propunerea.

Imaginile au fost inregistrate de camerele de luat vederi instalate de rudele batranei, ingrijorate de furturile repetate din localitate. Nu se asteptau sa filmeze scene infioratoare.

Batrana a fost cea care le-a spus rudelor, in ciuda slabei sale luciditati, ca trebuie sa se uite la imaginile video. In imagini, batrana era legata de scaun cu un cearceaf, cu gura acoperita de fiecare data cand cerea ceva si cu ochelarii smulsi cu forta.

Vezi video aici

Adauga un comentariu