Local

Batrana disparuta de anul trecut, cautata de autoritati

Publicat: 13 mart. 2015
1

O batrana din Iasi a disparut fara urma inca de anul trecut, la data de 07 decembrie 2014, atunci cand politistii ieseni au fost sesizati cu privire la faptul ca Maria Roman, in varsta de 74 ani, din municipiul Iasi, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit de atunci.

Semnalmentele persoanei sunt: inaltimea – 1,55 metri; ochi caprui; par carunt; constitutie normala; iar ca semn particular prezinta o gaura în craniu, rezultata de la o operatie pe creier. Conform autoritatilor, in momentul plecarii de la domiciliu femeia purta o fusta, o bluza, un cojoc de culoare maro, iar pe cap purta o basma multicolora.

Citeste si: Sofer cu permis fals descoperit la Vama Albita

„Semnalmentele persoanei au fost comunicate Politiei Municipiului Iasi, Serviciului Regional al Politiei Transporturi, Serviciului Rutier, Inspectoratului Judetean de Jandarmi si Politiei Locale, aceasta fiind data si în urmarire nationala”, precizeaza oficialii IPJ Iasi.

În prezent, politistii continua cautarile si investigatiile pentru gasirea persoanei disparute. Persoanele care pot furniza informatii în acest sens, sunt rugate sa sune la 112, sau sa se prezinte la cea mai apropiata unitate de politie.
Adauga un comentariu