National

Batrana ucisa de un sofer cu o alcoolemie demna de Cartea Recordurilor

Publicat: 12 feb. 2016
1
Un sofer baut, aproape de coma alcoolica, a ucis o batrana in fata casei ei, femeia aflandu-se pe marginea drumului. Individul a realizat ca a calcat pe cineva dupa ce a mai mers inca o suta de metri. Barbatul s-a intors la locul faptei. Batrana era pe marginea drumului din Chiuiesti si se ducea spre casa, cand a fost lovita in plin de masina. La locul accidentului a ajuns si fiica batranei, care a sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie.
Fiica victimei a povestit politistilor ca soferul s-a uitat la victima, insa nu a incercat sa-i acorde ingrijiri. Potrivit acesteia, barbatul s-a urcat in masina si a plecat, fara sa realizeze ca victima era moarta in sant. Medicul ambulantei a declarat ca pacienta era in stop cardiorespirator si a inceput manevrele de resuscitare avansata.
Soferul avea o alcoolemie de 1.4 mg/l in aerul expirat si le-a spus politistilor ca nu a vazut-o pe femeie din cauza farurilor altei masini. El a recunoscut ca a baut, insa nu mai mult de o bere dimineata.
Adauga un comentariu