Local

Bătrână din Iași, amendată de un poliţist local – FOTO

Publicat: 02 apr. 2021
Poliţia Locală din Iaşi a amendat o bătrânică ce vindea diferite produse avute din grădina sa

În urmă cu puţin timp, Poliţia Locală din Iaşi a amendat o bătrânică ce vindea diferite produse avute din grădina sa. Evenimentul s-a petrecut pe strada Pantelimon Halipa, în zona Spitalului de Recuperare din Municipiul Iași.

Momentan nu se știe dacă agentul de poliţie a considerat că sărmana bătrâna a comis o evaziune fiscală pentru că nu acorda bon celor care urmau să achiziţioneze de la ea sau a sancționat-o pentru că nu purta mască de protecție.

Sursă Foto: Ești din Iași dacă…

Comentarii
 • Alo Domnule Primar ! desființați poliția locală , nu vrem să m ai dăm bani degeaba , la muncă cu ei . Fac un apel tuturor plătitorilor de taxe și impozite HAI SĂ NU MAI DĂM BANI SĂ NU MAI PLĂTIM !!!

 • Piețele din Iași colcăie de smecheri.
  De ei nu se ia, a găsit o contrabandista venită de la țară sa-i aplice legea.
  Atâta poate atâta face.
  Le cere sefu amenzi.
  Rusine…

 • Piata Alexandru este plina de bișnițarii,toate tarabele sunt pline de produse aduse de la moldoveni,dar vândute de minorități.Toata marfa este ținută în dube in condiții mizere,dar cei de la locala sunt preocupați de ceea ce vând bătrânele,ești furat la cântar și mergi sa le zici , primești imediat replica că nu ei se ocupă cu asta!!!La rulota alba de la intrare in piata,in spate unde sunt florarii,se vând băuturi alcoolice la pahar,supa,mici etc și când este control de la ANAF,închide șandramaua și stă ascuns printre tarabe,iar cei de la Locala,vin acolo și se lingușesc pentru o cafea și un pahar de suc.Dupa ora 18,vezi mașină de la locala ascunsă sub podul de la Alexandru și pe cei doi marlanusi facandusi siesta pină pe la 21_21:30….

 • Bine i-a facut babei !
  Sa o invete minte !
  Maine -poimaine o sa vrea si ea ingropata la 5 zile daca moare de covid. Si cu alai, precum buhaiul.
  Nuuuuu , trebuie vigilenta si responsabilitate ! Ințălejiți dumnevoastrā ?

 • Pentru “ Bravo gardieni publuci”
  Sa iti iau mama, neamul si toata familia in pula mea si a vecinilor mei. Muie destrabalatule si mult kăkat in farfurie iti dorim

 • – MELITIA tot melitie -ramine si in 2021 – ar trebui dat afara pentru lipsa totala de omenie, si pentru faptul ca asa ” specimene ” fac de ris MELITIA si mai au pretentia sa fie respectati …- rusine si huoo –

Adauga un comentariu