News Flash:

Batut in fata Politiei

3 August 2010
770 Vizualizari | 0 Comentarii
protest_pensionari4245_politisti_politie.jpgDEZORDINE PUBLICÃ Un tanãr a fost cãlcat în picioare de indivizi necunoscuti chiar în fata sediului Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, fãrã ca cineva sã intervinã. Un martor a vrut sã îi sarã în ajutor si a încercat sã intre în sediul Politiei pentru a-l înstiinta pe ofiterul de serviciu despre ce se petrece în fata institutiei, dar omul legii s-a rezumat doar la a iesi panã pe scãri, de unde a asistat linistit la bãtaia ce se desfãsura sub nasul lui. Tanãrul a fost lovit cu bestialitate mai bine de zece minute, timp în care la fata locului nu a apãrut absolut niciun reprezentant al fortelor de ordine, cu toate cã ofiterul de serviciu semnalase incidentul.

Dacã în urmã cu cateva seri oamenii legii au sãrit ca arsi si s-au prezentat cu trei echipaje, în urma unei solicitãri cum cã într-un parc, un grup organizat de tineri joacã rummy si badminton, duminicã noaptea bãrbatii în uniforme si-au dat rãu de tot în petic. Un tanãr a fost cãlcat în picioare chiar în fata Inspectoratului Judetean de Politie de niste indivizi necunoscuti, care nu s-au lãsat deloc intimidati de faptul cã s-ar afla la cativa metri de institutia ce conduce si controleazã pe cei responsabili sã asigure siguranta cetãteanului. Mai mult decat atat, cand unul din martori a decis sã forteze usa Inspectoratului pentru a cere ajutoare, bãtãusii au fugit dupã el panã la intrarea în sediu. Totul a început în jurul orelor 23:00 cand un grup de persoane a patrulat zona panã cand l-au ochit pe un tanãr pe care l-au luat în colimator, agresandu-l atat verbal cat si fizic. Un alt tanãr, cu prezentã de spirit, imediat dupã ce a constatat evenimentul, s-a deplasat pentru a cere socotealã agresorilor si pentru a încerca sã aplaneze conflictul. Demersul lui nu a fost deloc pe placul turbulentilor, care au inceput sã-l snopeascã în bãtaie de îndatã ce a adresat primele întrebãri. Chiar dacã a încercat sã scape de furia bãtãusilor, tanãrul nu fost lãsat în pace nici mãcar dupã ce fusese doborat la pãmant. Scenele violente au durat în jur de un sfert de orã, timp în care prin zonã nu a trecut niciun echipaj de politie. Mai mult decat atat, unul dintre martori a fugit imediat dupã declansarea conflictului spre sediul IPJ, unde a intrat si a solicitat ajutorul ofiterului de serviciu. Buimac, acesta a iesit pe scãri, a constat ce se petece si a asistat cu mainile sub brat la scenele de violentã dand asigurãri cã în scurt timp la fata locului va sosi un echipaj. Cu toate cã victima avea mare nevoie de ajutor, fiind lovitã fãrã încetare, omul legii nu a intervenit în niciun fel sã aplaneze conflictul, acesta rezumandu-se doar la a anunta cea mai apropiatã patrulã despre existenta acelui incident.

‘‘Au vrut sã intre dupã mine în sediul Politiei’’

‘‘Stãteam cu niste prieteni pe o bancã, moment în care un grup de indivizi au venit la mine si m-au luat pe sus fãrã motiv. Imediat un alt bãiat a sãrit în ajutorul meu, iar în clipa urmãtoare agresorii au sãrit sã-l batã. Atunci am fugit sã cer spirjinul politiei si am încercat sã intru în sediul Politiei. Vãzand ce vreau sã fac, alti bãieti din grupul agresorilor au fugit dupã mine încercand sã mã opreascã sã intru la Politie. I-am adus la cunostintã ofiterului de serviciu ce se petrece, dar acesta nu s-a agitat prea mult. A iesit afarã, a constat ce se întamplã, si a a zis cã nu are cum sã se bage. A anuntat patrulele de ordine publicã, dar panã la sosirea întarziatã a acestora incidentul se consumase deja.’’ a declarat Andrei D., tanãrul care fusese agresat initial si care a fugit sã cearã ajutorul Politiei.
(Sursa - Vremea Noua)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3940 (s) | 24 queries | Mysql time :0.274050 (s)