Eveniment-Social

Batuta zdravan cu biciul

Publicat: 21 oct. 2003
9

•Pentru a scapa de iubita, Valentin Pintilie a batut-o pe aceasta cu biciul •Cei doi traiau in concubinaj de 4 ani si au impreuna trei copii •De un an, barbatul isi gasise alta femeie si nu reusea sa scape de Mihaela

Mihaela Adomnitei, de 23 de ani, din satul Perieni, comuna Probota, a fost internata ieri la Spitalul de Neurochirurgie cu multiple leziuni la nivelul capului si corpului. Femeia le-a povestit medicilor ca in urma cu cateva zile a fost batuta cu biciul de Valentin Pintilie, de 25 de ani, din comuna Trifesti. Cei doi s-au cunoscut in urma cu patru ani, iar Mihaela Adomnitei a plecat din casa natala la departare de 7 kilometri, pentru a-si urma iubitul. Increzatoare, aceasta s-a mutat in casa lui Valentin Pintilie, iar pe parcursul a patru ani, tanara a nascut trei copii. De un an de zile, femeia a inceput sa simta ca barbatul sau isi gasise pe altcineva. Acest lucru a reiesit si din faptul ca Valentin Pintilie ajungea seara tarziu acasa si tot timpul era pus pe cearta. De fiecare data, intre Mihaela si Valentin aveau loc tot felul de scandaluri, care se terminau cu cate o bataie. Ultima, dar si cea mai crunta bataie pe care a primit-o Mihaela, a fost in urma cu trei zile, cand Valentin a batut-o cu biciul. In urma corectiei, Mihaela a ajuns in spital, iar acum este decisa sa se desparta de tatal celor trei copii, care au varste cuprinse intre 8 luni si 3 ani.

Sechestrata in casa

Ca de obicei, si in cursul serii de vineri, Valentin Pintilie a venit tarziu acasa si, in plus, se afla si sub influenta bauturilor alcoolice. „Cand a venit de la iubita lui, Valentin era beat. Mi-a cerut sa-mi iau copiii si sa plec de acasa. Eu am refuzat sa fac asta si atunci a pus mana pe bici si a inceput sa ma loveasca”, a declarat Mihaela Adomnitei. Timp de o jumatate de ora, femeia a fost lovita peste tot corpul cu biciul. Dupa ce s-a racorit, Valentin a lasat-o pe femeie intr-o balta de sange. Mai mult, pentru ca isprava sa sa nu se afle in comuna, Valentin Pintilie a incuiat-o pe femeie in casa. „Nu m-a lasat sa ies din casa si nici macar nu a venit sa-mi aduca un pahar cu apa”, a mai precizat Mihaela Adomnitei. Abia ieri femeia a fost gasita in casa de soacra sa, care a solicitat si o ambulanta. Cand au aflat ce s-a petrecut cu Mihaela, rudele acesteia au anuntat ca vor depune o plangere la Politie. „Mihaela a fugit de acasa in urma cu o saptamana, insa Valentin a venit si a luat-o din nou acasa. Stiam ca are obiceiul sa o bata, dar nici chiar asa”, a declarat Ioana Adomnitei, sora Mihaelei. Politistii au fost instiintati despre fapta care s-a petrecut in comuna Trifesti si au demarat cercetarile in privinta lui Valentin Pintilie. Daca Mihaela Adomnitei va necesita mai multe zile de ingrijiri medicale, atunci amorezul bataus risca sa fie acuzat de vatamare corporala.
Angela MAFTEI

Adauga un comentariu