Eveniment-Social

Bautura a mai provocat un incident violent. Un barbat a ajuns la spital

Publicat: 11 iul. 2019
1

Un barbat din Iasi a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent, in urma caruia s-a ales cu mai multe traumatisme si contuzii. Acesta s-a batut cu mai multe persoane, intreg conflictul izbucnind, din informatiile care au aparut, pe fondul consumului excesiv de alcool. Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon", fiind internat pentru a fi supus unor investigatii suplimentare.

Vezi si: Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani! Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 31 de ani, din judetul Iasi. In momentul in care acesta a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca era policontuzionat, prin agresiune fizica. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral si traumatism cranio-facial. Acesta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.
 

 

Adauga un comentariu