Remedii naturiste

Bautura care distruge orice boala! E foarte, foarte simplu sa o prepari in casa!

Publicat: 19 ian. 2015
Aceasta licoare este folosita in China inca din antichitate mai ales pentru a trata cancerul. Vitalitatea pe care o vei capata dupa ce vei bea aceasta bautura te va convinge cat e de sanatoasa. Nu ai nevoie decat de: 1 sfecla rosie, 1 morcov, 1 mar si 1 lamaie. Cei mai multi dintre noi nu suportam sfecla rosie, insa, combinata cu aceste 3 ingrediente, este mai usor comestibila. Preparatul de fata are, printre altele, urmatoarele beneficii: intareste foarte bine sistemul imunitar, este ideal pentru boli de rinichi, pancreas, ficat si stomac, pentru sanatatea ochilor, a plamanilor, a inimii, a pielii si a colonului.

Cura cu sfecla rosie – recomandata timp de doua luni persoanelor cu hipertensiune 

Bolnavii ar trebui sa consume zilnic, dimineata, pe stomacul gol, acest suc, indiferent de afectiune, intrucat nu are efecte secundare. Nu trebuie decat sa speli bine cele 4 alimente, sa nu le cureti de coaja, sa le tai cubulete si sa le pui in blender. Licoarea obtinuta se consuma imediat, intrucat beneficiile sale sunt infinit mai mari daca se bea proaspata.

Sfecla rosie, excelenta pentru curatarea ficatului de toxine 

Componenta principala a acestui suc este sfecla rosie, care contine o cantitate generoasa de vitamine din grupul B (B1, B2, B3), vitamina C, acid folic si betalaina, un antioxidant puternic, cu un rol puternic in detoxifiere si in preventia bolilor ficatului, chiar si in cazul cirozei. Sucul de sfecla rosie mai contine magneziu, fosfor, sodium, potasiu si calciu, dar si cupru, seleniu, zinc, fier si mangan. Sarurile de magneziu, potasiu si sodiu actioneaza benefic asupra sistemului vascular circulator, iar magneziul impiedica formarea cheagurilor de sange si depunerea colesterolului pe vasele de sange. Sucul de sfecla rosie contine si iod, cunoscut pentru efectele sale benefice asupra glandei tiroide.


loading...

Adauga un comentariu