Sanatate si frumusete

Bautura care te va ajuta sa traiesti multi ani. Iata cum se prepara

Publicat: 08 aug. 2018

Cei mai longevivi oameni de pe planeta sunt norvegienii. Secretul este in cosumul zilnic a zerului. O dovada a eficacitatii acestei bauturi este agricultorul Thomas Parr care a trait 122 de ani. Metoda data este promovata de medicul Paavo Ariola. Zerul este 93% compus de apa, restul sunt potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, zinc, cobalt, vitamine si enzime. Datorita consumului zilnic de zer, ficatul se va regenera. La fel, intareste imunitatea datorita imunoglobulinei si lizozomilor din componenta sa.

Zerul, fiind alcatuit din beta-lactoglobulina, alimenteaza corpul cu un aminoacid numit BCAA – conform expertilor acest aminoacid prelungeste cu 10 ani speranta la viata a bolnavilor cu ciroza hepatica. Acest lichid regleaza nivelul glicemiei si tensiunii arteriale. Consumul regulat de zer atenueaza si hipertensiunea arteriala, stresul si obezitatea. Zerul contine si acid lactic, care scade cantitatea de bacterii si ciuperci din sistemul intestinal.

Mod de preparare: Intr-un borcan se plaseaza 1000 ml de lapte gras. Se pastreaza la temperatura camerei doua zile, timp in care va avea loc separarea zerului in partea de jos a borcanului – aproximativ 70% din cantitatea totala a laptelui gras. Zerul colectat este bun pentru consum. Se pastreaza la frigider.loading...

Adauga un comentariu