Magazin

Bautura miraculoasa ignorata de lumea medicala dar care poate vindeca chiar si cancerul

Publicat: 25 iul. 2018
1

Lumea medicala de cele mai multe ori neaga existenta unor tratamente alternative sau naturiste. Fie din cauza ca sunt presati de catre marile companii de medicamente si marile lanturi de farmacii, fie din alte motive. Cert este ca, la ora actuala, exista peste 20 de remedii naturiste sau alternative pentru cancer si pentru alte boli foarte grave. Aceasta bautura miraculoasa, este o combinatie dintre lamaie si bicarbonat de sodiu. Este un remediu miraculos pentru foarte multe boli si are efecte anti-cancerigene.

Daca vreo ruda a avut aceasta boala, ar fi bine sa mergi de urgenta la spital! Urmarile sunt grave si multi oameni nu tin cont de aceste sfaturi

Cercetariile stiintifice au aratat ca lamaia in combinatie cu bicarbonatul de sodiu, are capacitatea de a vindeca afectiuni grave, de la cancer pana la alte boli foarte puternice. Lamaia are un puternic efect anti-microbian si poate trata o gama larga de afectiuni fungice si bacteriene. Pe deasupra, lamaia are efect si antidepresiv si regleaza tensiunea, calmand sistemul nervos. Combinatia de lamaie cu bicarbonat de sodiu, distruge celulele afectate si cele canceroase, si nu afecteaza celulele sanatoase.

Cum se prepara aceasta bautura:
Se amesteca o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu in 250ml de apa, impreuna cu zeama de la o jumatate de lamaie. Este recomandat sa folositi lamai organice. Se consuma in fiecare dimineata inainte de micul dejun, pe stomacul gol.
 

Adauga un comentariu