Terapii alternative

Bautura uimitoare care regleaza tensiunea arteriala si previne cancerul

Publicat: 13 ian. 2015
7
Cateva beneficii uimitoare ale ceaiului verde
Previne aparitia cancerului
Un compus ce se gaseste in ceaiul verde  confera acestuia o actiune antioxidanta de 100 de ori mai mare decat cea a vitaminei C si de 25 de ori mai mare decat cea a vitaminei E si, in plus, stimuleaza sistemul imunitar, inhiband dezvoltarea celulelor canceroase si chiar ajutand la distrugerea celor mature. Consumul regulat de ceai verde reduce semnificativ riscul de aparitie a cancerului, mai ales a celui de colon, de vezica urinara, de esofag, de pancreas, de rect si de stomac.
Scade riscul aparitiei cariilor
 O alta substanta continuta de ceaiul verde este fluorina, care ajuta la mentinerea sanatatii dintilor. Daca bem zilnic o ceasca de ceai verde, riscul aparitiei cariilor este injumatatit.

Hipertensiunea creste riscul de cancer

Acebutol, comprimate
 

Normalizeaza tensiunea arteriala si glicemia
Datorita efectului diuretic puternic, ceaiul verde ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Ceaiul verde este recomandat si pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, pentru reducerea nivelului glicemiei din sange si pentru protejarea ficatului de toxine, cum ar fi cele provenite din alcool, tutun .

Este indicat sa eviti consumul de ceai verde In cazul in care suferi de hipotensiune arteriala sau de hiperaciditate gastrica, de gastrita sau de ulcer .

Consumul de ceai verde dupa ora 17 poate provoca insomnii sau va poate afecta calitatea somnului. Este bine sa fiti atenti la nivelul de concentratie al ceaiului, nu lasati ceaiul la infuzat mai mult de 10 minute.
Adauga un comentariu