Scena artistica din Romania

Bebe Cotimanis a spus adevarul! De ce nu mai e jurat la Romanii au talent A plecat de la pupitru din cauza ei!!!

Publicat: 20 nov. 2018
3

Toata lumea s-a intrebat de ce Bebe Cotimanis a fost inlocuit de Pro TV din juriul Romanii au Talent, dar se pare ca decizia a fost a actorului.

Bebe Cotimanis primele declaratii despre plecarea de la Romanii au Talent! Bebe Cotimanis, fost membru al juriului de la „Romanii au talent“ a fost inlocuit de actorul Florin Calinescu dupa doar un singur sezon.

Actorul a povestit, intr-un interviu pentru tabloidul Libertatea, ca nu i-a parut rau pentru plecarea sa din cadrul emisiunii si spune ca a avut o „patanie usor nefericita“.

In calitate de membru al juriului a fost pus sa aleaga intre doi concurenti, iar actorul a decis ca o fetita, Nicoleta Iancu, sa nu mearga mai departe in show. In acel moment, fetita a inceput sa planga si i-a spus ca nu il va ierta niciodata, iar acest fapt l-a afectat profund pe actor. „A avut legatura cu plecarea mea“, spune artistul.

„Nu mi-a parut rau, Dumnezeu le aranjeaza pe toate. Am avut o patanie usor nefericita. Cand juriul decide cine ramane dintre doua persoane, tu trebuie sa te hotarasti. Era o fetita, Nicoleta Iancu. Trecand in partea finala a concursului, dupa prima etapa cand s-a prezentat singura, primaria orasului a hotarat sa-i bage in spate si o trupa de dansatori, din care doi cam beti.

Mihaela sau Andra m-a intrebat pe cine aleg, iar votul meu a hotarat ca ea nu merge mai departe. Fetita a inceput sa planga, m-a rupt. Mihaela a intrebat-o daca-l iarta pe Bebe, ea a zis ca niciodata. Noptile mele nu au mai fost intregi, o vedeam mereu plangand.” a povestit el despre episodul care l-a marcat.

„A avut legatura cu plecarea mea, am simtit o usurare atunci. Am considerat-o extraordinara. Printr-o intamplare, unul dintre concurenti a disparut, iar Nicoleta a intrat in finala. Cand eram in turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o pustoaica… mai batrana cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat inainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat in sala si m-a aplaudat“, a povestit actorul.

Adauga un comentariu