National

Bebeluș de doar câteva luni, lovit cu drujba în cap. Explicaţia bărbatului este halucinantă

Publicat: 14 feb. 2020

Un bebeluș de doar nouă luni a fost prins la mijloc în timpul unei disputei dintre mamă lui și soțul acesteia.

Bărbatul, vizibil aflat sub influența băuturilor alcoolice și cu nervii la pământ, i-a aplicat mai multe lovituri bebelușului cu drujba, motivând că nu era copilul lui.

Gestul şocant s-a produs în Blaj, în localitatea Roșia de Secaș. Mama copilului, în vârstă de 24 de ani, e cea care a sesizat cazul la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuţii legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent și, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor în zona capului. Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba, potrivit Agerpres.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar pentru violență în familie, însă oamenii legii nu au luat până în acest moment vreo măsură împotriva lui.loading...

Adauga un comentariu