Magazin

Bebelusa Ioana, dezvaluiri despre relatia cu Serban Huidu

Publicat: 05 nov. 2014
1

Dupa ce au aparut zvonuri legate de faptul ca s-ar iubi pe ascuns cu Serban Huidu, acesta fiind singurul motiv pentru care ar fi fost aleasa in calitate de noua prezentatoare a “Cronicii Carcotasilor”, fosta Bebelusa Ioana Petric vorbeste public despre acest lucru.

Nu putini au fost aceia care s-au mirat ca, dupa plecarea lui Gainusa si Codrut Keghes (Dezbracatu), chiar una dintre Bebeluse a fost selectata ca sa prezinte emisiunea “Cronica Carctoasilor” impreuna cu Alex Bogdan, scrie agentiadepresamondena.com.

Citeste si MOTIVUL INCREDIBIL al scandalului intre Huidu si Gainusa

Asa cum era de asteptat, gurile rele au inceput sa susoteasca pe la colturi, dand de inteles ca singurul motiv pentru care Ioana Petric a fost avansata in functia de prezentatoare ar fi faptul ca s-ar iubi pe ascuns cu Serban Huidu.

Ioana neaga insa vehement aceasta speculatie si lasa de inteles ca niciodata nu ar fi capabila de un asemenea lucru.

Citeste si Mistretu’ si Bebelusa suparati foc pe Huidu. Gainusa ii serveste o replica acida fostului

“Daca stiam ca asta e reteta succesului, as fi ajuns de mult aici. Aaa….nu! Stati asa! Daca asta ar fi fost reteta succesului, nu as fi ajuns niciodata aici! Asa era, mereu le incurc! Ce sa comentez? Nu pot decat sa ma amuz”, a spus ea pentru apropotv.ro.

Adauga un comentariu