Sport

Becali, dat de gol de un prieten: Nu va ceda Steaua niciodata

Publicat: 03 sept. 2015
1

Gigi Becali a fost dat de gol de unul dintre cei mai apropiati oameni din fotbal.

Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, a dezvaluit ca a discutat cu Becali dupa ce acesta a anuntat ca este gata sa renunte la Steaua in favoarea Armatei.

Potrivit lui Porumboiu, fostul europarlamentar nu ar avea nicio intentie sa renunte la gruparea „ros-albastra”.

„Eu vorbesc cu Gigi, m-a luat si pe mine cu Astra, cu Voluntari. I-am zis: Tu chiar ma iei de fraier? Il vedeti pe el sa coboare dintr-un Mercedes si sa mearga cu Dacia? Nu va da Steaua niciodata.

Daca Steaua nu avea rezultate le pe care le avea, se mai batea Armata? Daca nu se investeau bani multi si daca nu erau performantele astea ar fi fost un brand prafuit. Cine sa vina sa investeasca la stat? Eu stiu un singur lucru: statul ia, nu da. De unde sa faca echipa Armata? Cred ca sunt doar sicanari, dar nu va renunta la Steaua. Ca se duce la Ploiesti… ii intarata. Interesul Armatei este sa mai scoata niste bani de la Gigi.

Nu se duce, va ramane la Steaua, e sufletul lui, a investit bani, suflet, pasiune, a facut puscarie pentru Steaua. Nu poti sa spui acum ca pleaca si vine tare din urma”, a spus Porumboiu.

Gigi Becali a sustinut in ultimele zile ca vrea sa cedeze gratis clubul Steaua celor de la Armata.

Latifundiarul afirma ca ar fi interesat sa preia o echipa sprijinita de autoritatile locale, nominalizand Petrolul si FC Voluntari.

Adauga un comentariu