Sport

BECALI, REACTIE SOC dupa calificarea Stelei

Publicat: 03 aug. 2016
1

Patronul Stelei a avut o reactie surprinzatoarea dupa calificarea Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor.

„Emotia cea mai mare care ti-o aduce sunt banii. Ce sa mai adaug eu la Stanciu? E masina de bani. Tipareste bani. De ce sa-l dau eu pe Stanciu? Ce, sunt idiot? A tiparit 10 milioane de euro. Toti spuneti Becali nu a facut investitii, nu iese jocul. Cand iese jocul, spuneti nu-l vindeti? Poate sa vina ofertele. Au crescut de la 10 la 15. Mie, Stanciu mi se pare un jucator de geniu. Nu in primii 50 ai lumii, dar jucatori de geniu. E 10% din Pogba.

Acum trebuie neaparat sa iau 3-4 jucatori ca nu pot face fata si la campionat si la Europa. Trebuia sa fie 6-7 la 0 pentru noi. Budescu, gata. Reghecampt spune ca nu am nevoie, eu il iau pentru asa vreau eu, pentru ca sunt patron. Sa vedem ce se intampla cu Teixeira, cu Boldrin si cu De Amorim„, a declarat Gigi Becali.

Steaua Bucuresti s-a calificat in faza play-off a Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia ceha Sparta Praga cu scorul de 2-0 (1-0), pe Arena Nationala din Capitala, in mansa a doua a turului al treilea preliminar al competitiei.

Adauga un comentariu