Stiri

Becali vorbeste despre spitalul lui oncologic: „Nu luam banii cu noi dupa moarte!”

Publicat: 19 sept. 2019

Gigi Becali a inceput demersurile acum mult timp si nu a vorbit prea mult public despre aceasta intentie a sa. Din cate se pare, milionarul are planuri mari pentru spital. Becali vorbeste despre spitalul lui oncologic: „Nu luam banii cu noi dupa moarte, asa ca am decis sa-i ajut pe cei bolnavi de cancer”. Acestea sunt marturisirile lui Gigi Becali, facute la un post tv.

Finantatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro intr-o clinica in care cei care sufera de boala necrutatoare vor avea parte de tratamente gratuite. Le va plati el insa, spune Gigi Becali, totul pentru a nu avea iar probleme cu justitia.

Clinica se afla in sectorul 1 al Capitalei, aici unde pe vremuri erau si birourile echipe de fotbal FCSB. Pana acum, pe Gigi Becali investitia l-a costat 15 milioane de euro. Plateste doar cine poate iar pentru ceilalti va acoperi el facturile.

Becali vorbeste despre spitalul lui oncologic: „Nu luam banii cu noi dupa moarte!”

Acum pot fi tratati in jur de 100 de pacienti. Finantatorul FCSB vrea ca in clinica sa poata fi tratati de patru ori mai multi bolnavi si vrea sa aduca acasa medici romani plecati in strainatate.

”Dragostea m-a pus. Mi-a spus: pune banii tai si ajuta oamenii. Platesc de ce, pentru ca poate sa vina procurorul dupa aia si sa zica, faci puscarie, e evaziune fiscala, nu ai voie gratis. Am inceput ceva mic de ce? Nu gasesti doctori. Incepem sa luam din strainatate oameni romani care au lucrat acolo, le dau 4-5000 de euro pe luna sa vina in tara lor. E o capela acolo unde o sa fie rugacine, dar se roaga preotul, dar nu te obliga cineva. Tu daca vrei faci rugaciune, asta nu obligam”, a declarat Gigi Becali pentru Antena 1.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit