Sport

Belgienii rad de Stanciu, dupa ultima prestatie: „Tehnica fabuloasa de lovire a balonului?”

Publicat: 30 sept. 2016

Dupa înfrângerea putin scontata, în campionat, contra ultimei clasate, Westerlo, Anderlecht nu a reusit sa îsi ia revansa în Europa League, obtinând doar un egal în Franta, pe terenul lui Saint Etienne. Echipa belgiana a fost egalata (1-1), în al patrulea minut al prelungirilor, iar presa a tinut sa fie destul de critica la adresa trupei lui Stanciu si Chipciu.

Ambii români au jucat titulari, însa ziaristii l-au luat la tinta doar pe fostul decar al Stelei. Lucru de înteles, în conditiile în care Stanciu este cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, iar asteptarile sunt mari. Românul nu e înca locomotiva echipei, astfel ca orice mica nereusita e mai aspru criticata decât în mod normal.

Totusi, aseara mijlocasul nu a facut un meci neaparat slab, fiind foarte activ într-o partida în care Anderlecht a dominat, având o posesie de 55% si sutând de 9 ori pe/la poarta adversa.

Internationalul nostru si-a încercat în câteva rânduri sansa, însa suturile sale nu si-au atins tinta. „Tehnica fabuloasa la lovituri libere si suturi de la distanta pentru Stanciu? Poate ca ar trebui sa fie reconsiderata pozitia”, noteaza standaard.be, care mai puncteaza ca românul a oferit un „festival de suturi ratate”.

Fostul decar al vicecampioanei României a jucat pâna în minutul 82 la Anderlecht, când a fost înlocuit de Diego Capel.
Stanciu si Anderlecht îsi pot lua revansa în campionat, duminica. Atunci, trupa lui Weiler se deplaseaza la Liege pentru derby-ul cu Standard.loading...

Comentarii
  • Or sa rada menzeste cat de ***and. Cum sa dai 10 milioane de USD (sau de EUR) pe un smechereas de Romania? Care smecheras este ridicat in slavi, de un ziar amator de G.Becali, ori de cate ori nimereste poarta intr-un campionat impanzit de cumetrii! Si o nimereste o data in turul campionatului si odata inbretur…

Adauga un comentariu