Din lumea filmului

BELLA din „La Bloc“ asa cum n-ai mai vazut-o niciodata! Are pe ea doar un prosop pe care il da jos si…. – FOTO

Publicat: 20 apr. 2017
Cu siguranta nu ai vazut-o niciodata pana acum, in astfel de ipostaze, pe Bella din serialul „La Bloc“, care in urma cu cativa ani era extrem de popular.
Alina Chivulescu, cunoscuta in special pentru rolul pe care l-a avut in serialul „La Bloc“, difuzat de catre ProTV, a avut in tineretea sa mai multe aparitii in diverse filme, mai mult sau mai putin cunoscute.

Vezi si Mai tii minte cum a murit cel de-al treilea membru ”Vacanta Mare”? E dureros sa vezi ce a aparut acum in locul in care a pierit. Imaginea aici – FOTO
Intr-o astfel de productie, putin mai necunoscuta publicului lar, Alina Chivulescu a aparut in filmul „Alien abduction intimate secrets“, din 1996, un S.F. erotic in care la un moment dat apare goala pusca. Mai exact, rolul Alinei Chivulescu din acest film a presupus sa se dezbrace complet de prosopul de culoare rosie pe care il are pe ea, in clipa in care este intr-o sauna alaturi de mai multe fete.

Cum nu foarte multa lume stie de acest rol, cu siguranta ca „Bella“ si-ar dori ca imaginile sa nu mai existe pe nicaieri, mai ales ca de atunci a aparut si in productii ceva mai „serioase“.Adauga un comentariu