Magazin

Bendeac RECUNOASTE! Vezi ce spune despre Iulia Albu

Publicat: 14 dec. 2013
1

Mihai Bendeac recunoaste: a facut o pasiune pentru Iulia Albu.

Actorul a marturisit in nenumarate randuri ca o admira pe cea care are o rubrica saptamanala la WOWbiz, in cadrul careia le da note vedetelor pentru tinutele alese la evenimentele mondene.

Mihai viseaza la o intalnire cu Iulia, dar pana atunci a facut o lista de reguli pe care trebuie sa le urmeze oricine care vrea sa iasa in oras cu ea.

„1. Nu intrebi la telefon „Tu cu ce te imbraci? Ca sa stiu cum vin si eu…” Crede-ma! Nu vrei asta!

2. Daca intreaba ea „Cu ce te imbraci?”, ai grija ca e o capcana!!! NU te lasa!!

3. La intalnirea propriu-zisa NU ai voie sa mergi imbracat!!! Orice ai alege, vei fi prost imbracat pe langa ea! Te duci in p..a goala, frate! Fara rusine! Tineti minte vorba mea: Decat ceva prost mai bine nimic bun!

4. La restaurant, orice-ai face, NU comanzi pasare! (Ma refer la mancare, obsedatilor!…)

5. NU incerca sa o inviti la tine acasa cu replica: „Hai pe la mine… Am auzit ca gaina batrana…” NU va considera amuzant! Desi e…

6. Daca mergeti la film, NU iei bilete decat in ultimul rand si NU in dreptul proiectorului! N-ai de unde sa stii ce coif/coroana/curcubeu va purta la intalnire.

7. Cu orice animal ar aparea la intalnire, NU exclama, NU face ochii mari! Comporta-te normal. Gen: „Hmm… Ce veverita stufoasa! E de rasa?”..

8. Oricat te-ar provoca, oricat te-ar intarata, oricat ti-ar bate apropouri, tu NU o cunosti si nu ai auzit de Dana Budeanu!!! ( ;P )

9. Daca ajungeti acasa la ea impreuna, NU te apuci sa ceri „o pereche de papuci”. Doar nu vrei sa flirtezi cu ea incaltat cu barbate-sau!!!

10. Daca ajungeti acasa la tine, NU aprinzi nicio lumina! Ramaneti in bezna amandoi. Fa sa para ceva romantic. De ce tot circul asta? Pai Uita-te in jur ce mobila ai, prietene…”, a scris Mihai pe pagina sa de Facebook.

Apoi, la final, a tinut sa precizeze:  „Gata. Asta a fost ultima postare cu Iulia Albu! O sa creada sarmana fata ca am facut o obsesie. Dar mi s-a parut funny ideea. Sper sa nu se supere”.

Comentarii
Adauga un comentariu