Diete si sanatate

Beneficiile sucului din radacina de patrunjel

Publicat: 27 mai 2016
6

Un storcator de fructe si cateva kilograme de radacina de patrunjel sunt suficiente pentru a avea un adevarat medicament. Sucul din radacina de patrunjel are o actiune terapeutica intensa si nu trebuie consumat nediluat, ci doar amestecat cu suc de morcov.

Pentru a obtine vindecatorul suc de patrunjel trebuie sa aveti un storcator de fructe centrifugal. Metoda de preparare este destul de simpla: radacinile se spala bine, se pun la stors, iar sucul care rezulta se consuma imediat sau se pune intr-o sticla cu dop si se lasa la racoare.

Sucul de radacina de patrunjel este un puternic stimulent imunitar si al functiei hepatice, cu importante efecte antibiotice si antivirale. Afectiunile rinichilor, cum ar fi litiaza renala, isi gasesc leac daca beti de trei ori pe zi, inainte de masa, cate un sfert de pahar de suc de patrunjel, diluat cu trei sferturi de pahar de suc de morcovi.

Celulita si inestetica acumulare de apa in tesuturi dispar cu ajutorul curei de suc de patrunjel. Pentru a-si intretine silueta, doamnele vor bea zilnic, timp de trei saptamani, un pahar de suc de patrunjel, care accelereaza procesul de ardere a grasimilor.

In caz de hepatita acuta sau cronica, cu o ora inainte de fiecare masa, se beau sase linguri de suc de patrunjel, diluate in jumatate de pahar de suc de morcov. In hepatitele virale A, B si C sucul de patrunjel administrat in cure de 28 de zile, cu zece zile de pauza, este printre cele mai puternice remedii cunoscute.

Sursa: Stiri.acasa.ro





Adauga un comentariu