Fotbal extern

Benzema ar putea juca impotriva Malagai, in Cupa regelui

Publicat: 10 ian. 2012

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a spus luni într-o conferinţă de presă că atacantul francez Karim Benzema s-a refăcut după lovitura primită la o coapsă, sambătă, în meciul cu Granada, şi că ar trebui să fie ”pregătit” pentru a înfrunta Malaga, marţi, în Cupa Regelui.

”Ieri (duminică), se simţea mult mai bine. Aştept să-i văd reacţia de astăzi (luni) la antrenament, însă impresia mea este că va fi pregătit” pentru meciul cu Malaga, a afirmat Mourinho.

Benzema, care a marcat două goluri, a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 51, sambătă, în meciul de campionat cu Granada (5-1), în urma unei lovituri primite la coapsa stangă.

Insă la conferinţa de presă susţinută după meci, antrenorul adjunct Aitor Karanka a precizat că nu este vorba de ”nimic grav”, Benzema ”preferand să iasă din precauţie”.

Ţinand cont de evoluţia pozitivă a stării sale de sănătate, nr. 9 madrilen ar trebui să facă parte din lista alcătuită de Mourinho pentru deplasarea de marţi la Malaga, pentru returul optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

In tur, Real s-a impus greu, doar cu 3-2 pe teren propriu, după ce fusese condusă la pauză cu 2-0. Benzema a contribuit din plin la revenirea madrilenilor, intrand în repriza a doua şi marcand un gol.

In cazul calificării, Real ar putea să ajungă să se confrunte în sferturile de finală cu FC Barcelona, aceasta făcand deja un pas important pentru calificare caştigand pe teren propriu meciul tur din optimi în faţa Osasunei, miercurea trecută (4-0).loading...

Adauga un comentariu