Eveniment

B’ESTFEST Summer Camp, cel mai tare festival din Romania a fost nominalizat la European Festival Awards

Publicat: 09 oct. 2012

 Cel mai mare festival din Romania si cel mai apreciat eveniment la nivel european a primit o noua nominalizare in cadrul premiilor UK Festival, cea mai cunoscuta platforma prin care festivalurilor de succes din intreaga lume le este recunoscuta valoarea. Aceasta este cea de-a treia prezenta a B’ESTFEST pe lista festivalurilor aflate in cursa pentru unul dintre cele mai ravnite premii ale industriei muzicale de profil, votarea fiind deschisa publicului pana la data de 7 noiembrie pe site-ul oficial al competitiei, www.festivalawards.com.

Seria reusitelor internationale ale B’ESTFEST Summer Camp continua toamna aceasta cu o noua nominalizare pentru unul dintre cele mai dorite trofee ale industriei de profil din Europa, acordate de European Festival Awards. B’ESTFEST a fost selectat printre finalistele categoriei Best Medium-Sized Festival, alaturi de alte cateva festivaluri precum Balaton Sound (Ungaria), Melt! (Germania), Outlook (Croatia) sau Warriors Dance (Serbia).

Procesul de votare este deschis publicului pana pe data de 7 noiembrie, pe site-ul evenimentului: eu.festivalawards.com/vote, fanii B’ESTFEST putand la randul lor sa sustina singurul festival autohton aflat in competitie la categoria Best Medium-Sized Festival.

Cei care voteaza au astfel sansa de a castiga un iPad 3, precum si 2 bilete VIP la unul dintre festivalurile declarate castigatoare. Pe 12 noiembrie vor fi comunicate primele 10 festivaluri clasate la fiecare categorie, dupa votul publicului, urmand ca pe 9 ianuarie 2013 sa fie anuntati castigatorii, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Groningen, in Olanda. Organizat in colaborare cu Yourope (asociatia festivalurilor din Europa) si Eurosonic Nooderslag (festivalul de show-case recunoscut ca o rampa de lansare pentru tinerii artisti), European Festival Awards a avut prima editie in 2009, B’ESTFEST primind prima sa nominalizare in acelasi an.

Gandit ca un adevarat oras in miniatura, B’ESTFEST Summer Camp s-a intins vara aceasta pe o suprafata de aproximativ 30 de hectare, gazduind nu mai putin de 7 scene, un parc de distractii si o multime de alte activitati creative dedicate publicului sau.

B’ESTFEST Summer Camp mai poate fi votat si pe www.festivalawards.com/vote pentru Best Overseas Festival in cadrul UK Festival Awards pana pe 31 octombrie.loading...

Adauga un comentariu