Jocuri

Bethesda Softworks lucreaza la „The Elder Scrolls Online”

Publicat: 04 mai 2012

Producatorii celebrei francize The Elder Scrolls au anuntat ca lucreaza la un nou proiect, dorind sa intre si pe piata jocurilor MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game).

Franciza „The Elder Scrolls„, cunoscuta pentru campaniile sale single player precum Morrowind, Oblivion sau, cel mai recent, Skyrim, va trece in 2013 si pe varianta online.

Conform unui interviu acordat publicatiei Game Informer, Bethesda Softworks a anuntat ca The Elder Scrolls Online se doreste a fi la fel de complex in modul online cat si predecesorii sai. Varianta MMO va include factiuni, conflicte „player-vs-player„, lupte masive de tip „open-world warfare” si multe alte optiuni.

Povestea va avea loc cu un mileniu inaintea Skyrim, iar directorul proiectului, Matt Firor, a declarat ca echipa sa lucreaza la cel mai tare MMO de pana acum, care sa fie demn de reputatia francizei.

Avand in vedere succesul episodului Skyrim si de concurenta oferita de alte titluri precum World of Warcraft, Lineage 2, Aion sau Eve Online, nu va fi un proiect usor de realizat.loading...

Adauga un comentariu