Celebritati

Beyonce renunta la look-ul de diva pentru o sedinta foto inedita – FOTO

Publicat: 08 mart. 2013

De obicei, o vedem in pictoriale machiata de catre cei mai buni make-up artisti si imbracata de stilisti de renume mondial. De data aceasta, Beyonce a vrut sa arate cat mai aproape de original si s-a lasat fotografiata in ipostaze surprinzatoare.

Imbracata in negru, intr-o pereche de colanti, un hanorac, o vesta din fas si o sapca, Beyonce vrea sa le arate fanilor ca nu s-a schimbat prea mult si ca ramane o fata obisnuita, in ciuda faimei de care se bucura si a milioanelor din cont.

Fara prea mult machiaj si cu parul valvoi, Beyonce a pozat pe o strada parasita in timpul pregatirilor pentru urmatorul sau turneu mondial.

Turneul va debuta cu un concert la Belgrad, pe 15 aprilie. Turneul, Mrs Carter Show World Tour, care va avea o durata de patru luni, va promova noul album de studio al artistei americane.

Dupa doua luni pe care le va petrece in Europa, unde va sustine concerte la Belgrad, Zagreb, Bratislava, Varsovia, Londra, Paris, Berlin, Stockholm si alte cateva orase europene importante, Beyonce isi va continua turneul mondial cu o sectiune nord-americana, care va debuta cu un show la Los Angeles, pe 28 iunie. Sectiunea americana a acestui turneu se va incheia printr-un concert ce va avea loc la New York, pe 3 august.

Adauga un comentariu