Cancan ultimă oră

Bianca de la Puterea Dragostei s-a angajat la Kanal D: „Haterii vor plânge”

Publicat: 28 nov. 2020
Bianca Comănici
Bianca Comănici a anunțat că s-a angajat la Kanal D, fără să spună exact ce va face acolo

Frumoasa brunetă Bianca Comănici este pregătită să înceapă o nouă viață. Iată ce anunț minunat a făcut tânăra la miezul nopții.

Bianca de la Puterea Dragostei a reușit să își uimească toți fanii la miezul nopții. Cea mai îndrăgită fostă concurentă are o veste uriașă pentru toți cei care o susțin de doi ani de zile.

După ce s-a întors din Turcia și a devenit câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei, mulți s-au întrebat ce are de gând să facă tânăra pe viitor. Pentru că nu a putut să se înscrie momentan la facultate, Bianca a început școala de șoferi și și-a petrecut mult timp la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.

Frumoasa brunetă a demonstrat de multe ori că se descurcă perfect în orice discuție legată de politică, sport ori zona mondenă, iar mulți s-au gândit dacă nu cumva Bianca și-ar dori o carieră în televiziune.

În urmă cu câteva ore, Bianca a anunțat că s-a angajat la Kanal D, fără să anunțe exact ce va face acolo. Însă, în curând, frumoasa tânără ne va dezvălui proiectele sale.

Bianca de la Puterea dragostei s-a angajat

„Haterii vor plânge, își fac scenarii, se așteaptă la niște lucruri minore. O să vedem care pe care ironizează după”, a scris Bianca în dreptul acestui anunț minunat.

Ce va face Bianca Comănici de Sărbători

Bianca își dorește ca de aceste Sărbători să doarmă cât mai mult, însă a dezvăluit că își va lua cu siguranță un brad, însă nu vrea unul scump.

„Nu mi-am luat brad, vreau unul să nu fie prea scump, dar să fie înalt. Voi dormi de Sărbători. Vreau brad artificial. Nu vreau să-mi trimită cineva. Nu vreau să risipesc banii. Îmi cumpăr o canapea, un scaun, dar nu să dau 7-8 milioane pe un brad”, a mai spus Bianca.

Și dacă tot veni vorba de Sărbători, sora ei i-a trimis deja o scrisoare că și-ar dori de la Moș Crăciun un laptop, iar câștigătoarea „Puterea Dragostei” a rămas fără cuvinte.

„Eu la 11 ani îmi doream păpușă Barbie, ghiozdan cu Hannah Montana, pixuri…”

Adauga un comentariu