Stiri si curiozitati

Bianca Dragusanu a ajuns la spital! Va fi operata curand

Publicat: 18 sept. 2019

Bianca Dragusanu a mers in vizita la medicul estetician si si-a anuntat fanii ca va suferi o noua interventie estetica.

Bianca Dragusanu se pregateste de o noua interventie chirurgicala. Diva a mers la cabinetul medicului estetician la care merge de multa vreme si si-a anuntat fanii ca va suferi o noua interventie chirugicala menita sa-i imbunatateasca aspectul fizic.

Dupa cum a spus chiar ea in video, Bianca Dragusanu vrea sa-si scoata implanturile cu silicon. Daca, initial, fanii ei au crezut ca blondina se va afisa cu un bust mult mai mic dupa opertie, ea a clarificat imediat situtia, spunand ca vrea doar sa le inlocuiasca pe cele deja existente.

„Buna seara, domnule doctor! Am venit sa va vizitez si sa va dau o veste buna! Stiu ca nu vreti sa-mi mai faceti nimic, tocmai de aceea am decis ca astazi sa imi scot silicoanele”, a spus Bianca Dragusanu, scotand, in gluma, o pereche de implanturi de silicon din camasa pe care o purta.

„Cine crezi ca te crede?!”, a spus medicul estetician al Biancai, care stie mai bine decat oricine ca blondina este un mare fan al interventiilor estetice si al tratamentelor de infrumusetare.

„Ia uitati! Mi-am scos silicoanele singura!”, a mai spus ea, razand. „Dar o sa-mi pun altele, ca de asta sunt aici”, a completat Bianca Dragusanu.

Nu se stie inca care este motivul pentru care blondina vrea sa treaca prin aceasta interventie estetica. Ea nu a spus daca va inlocui implanturile mamare cu unele mai mari decat cele deja existente sau daca vrea unele dintr-un alt material.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit