Bianca Drăgușanu a publicat fotografii cu ea desfigurată în bătaie! „Am fost proastă că am tăcut”

Bianca Drăgușanu a publicat pe internet o serie de fotografii în care apare desfigurată în bătaie, după ce ar fi fost lovită de fostul soț. Reacția vedetei vine după ce în urmăcu o zi a apărut o imagine a ei în care are fața tumefiată. Astfel, ea a spus și care este adevărul cu privire la acea imagine.

După ce în urmă cu o zi au apărut în spațiul public mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu cu fața tumefiată, acum vedeta a reacționat! Ea a spus totul verde-n față fără să se mai ascundă. Bianca Drăgușanu a făcut publice mai multe fotografii cu ea bătută, după apariția imaginii respective.

Bianca Drăgușanu, fotografii cu ea desfigurată în bătaie

În urmă cu o zi, a apărut pe internet o fotografie cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față, umflată și vânătă la ochi. În momentul în care vedeta a văzut imaginea, a răbufnit! Vizibil enervată de acest gest, Bianca a intrat pe Instagram și făcut publice fotografiile cu ea bătută. A făcut acest lucru pentru a demonstra că poza apărută în presă nu are nicio legătură cu bătaia.

Astfel, respectiva imagine ar fi fost făcută de ea după o intervenție estetică la nivelul ochilor. Din această cauză ochii ei erau învinețiți și umflați. Însă, enervată de faptul că cineva și-a dorit să o pună într-o postură proastă oferind acele imagini unei publicații online, ea a recunoscut că „a arătat și mai rău” și a decis să publice o serie de fotografii înfiorătoare.

Ea a făcut publice pozele

După apariția imaginilor cu Bianca Drăgușanu având fața tumefiată, vedeta a promis că va divulga totul. Totodată, Bianca spune că știe și cine ar fi dat poza respectivă presei…

„Eu știu cine ar fi putut să dea poza, e făcută într-un videocall, am vorbit cu puține persoane atunci. Eu am arătat și mai rău de atât, pentru că am fost proastă și am tăcut. Am arătat mult mai rău pe parcursul ultimilor ani din viața mea. În perioada în care eram așa, a fost cel mai rău. De ce să dai pozele acum, când eu știu că am vorbit doar cu două persoane?

Problema nu e ca apar poze cu mine tumefiată după niște operații pe care le-am făcut, problema e cu persoana care a dat poza cu mine așa. Mi-am asumat faptul că am greșit pentru am tăcut și am iertat, în rest, sunt o persoană căreia nu ai ce să îi reproșezi. O să încep să o fac vedetă pe persoana care a făcut asta. A făcut publice aceste poze după operație, urma să dea aceste poze cu mine bătută. Le dau eu aceste poze. Încep eu să fac istoricul să vedeți prin ce am trecut”, a spus Bianca Drăgușanu.

A recunoscut că fostul soț a bătut-o

Blondina a recunoscut și în urmă cu câteva săptămâni că a fost bătută în repetate rânduri de fostul ei soț, de care s-a despărțit cu scandal după ce a fost agresată fizic, iar imaginile au apărut în presă, spre uimirea tuturor.

„Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”, a declarat Bianca Drăgușanu.

După bătăile încasate, Bianca Drăgușanu a depus plângere penală împotriva fostului ei soț, Alex bodi. Blondina a subliniat că nu va ma accepta niciodată să fie tratată așa de o persoană și că regretă că s-a lăsat călcată în picioare și nu a reacționat mai devreme.

Așadar, Bianca Drăgușanu a făcut lumină cu privire la acele fotografii cu ea desfigurată în bătaie de fostul soț.

Citește și:
Dan Barna, nouă candidatură la prezidențiale: ”Nu exclud, mă pregătesc”
O femeie din SUA crede că fiica sa, moartă de trei ani, își vizitează și vandalizează mormântul
Mellina şi Moroșanu au ajuns în România! Primele declaraţii de la aeroport! Iată cum au fost întâmpinaţi
Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher pentru o săptămână! Suma uriaşă plătită şi sacrificiul suprem care a determinat-o pe soţia sa să ia o decizie radicală
Horoscop rune 18-25 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii dau lovitura, Fecioarele au un curtezan
Un cuplu din Australia a găsit un șarpe veninos într-o pungă cu salată luată de la supermarket
Muniţie de război, descoperită în judeţul Iaşi! Mai multe proiectile au fost găsite în satul Avântu, comuna Româneşti
Cătălin Botezatu s-a infectat cu Covid-19 după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Drama prin care a trecut designerul
Semnal de alarmă al OMS! ”Super-bacteriile”care ar putea ucide milioane de oameni până în 2050
Un bărbat „a topit” 114 kilograme după ce a renunţat la un aliment! Azi nimeni nu-l mai recunoaşte