Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a rămas cu sânii pe afară într-o alimentară – FOTO

Publicat: 13 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Imaginile zilei vin de la Bianca Dragusanu. Vedeta este una dintre cele mai controversate persoane showbiz. Atrage atenţia, zilnic, prin ţinutele ei, miilor de bărbaţi care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare. Prezenta într-un hipermarket din Bucureşti, iubita lui Alex Bodi a comis o gafă care va rămâne în mintea tuturor bărbaţilor care au văzut-o live, sau doar în poze. Vedetă a luat cu asalt rafturile din magazin şi a făcut… ravagii.

Cancan.ro a făcut publice pozele, iar imaginile au atras privirile multor bărbaţi. Vedetă a făcut o mişcare îndrăzneaţă, iar paparazzi au fost pe fază şi au surprins imaginile. Fosta prezentatoare TV a fost într-o continuă mișcare. Împreună cu prietenă care o însoțea, iubita lui Alex Bodi a luat la bani mărunți raioanele magazinului.

Bianca Drăgușanu a reușit și de această dată să aibă o apariție sclipitoare și plină de senzualitate. A abordat o ținută sport, extrem de sexy, care îi punea în evidență bustul generos, dar și posteriorul proaspăt ”tunat”.

Adauga un comentariu